Niemi Bil öppnar inköpskontor i Uppsala - ”Vill skapa ännu bättre utbud till våra kunder” – Niemi Bil

Niemi Bil öppnar inköpskontor i Uppsala – ”Vill skapa ännu bättre utbud till våra kunder”

William_uppsala
PRESSMEDDELANDE

Nu slår Niemi Bil upp portarna i Uppsala när ett nytt inköpskontor öppnar i februari. Syftet är att få tillgång till nya marknader för inköp – och kunna erbjuda ett ännu bredare utbud till kunder.

– Uppsala är lika stort som hela Norrbotten om vi tittar på de antal som bor här. Räknar vi dessutom med Stockholm och andra kommuner får vi tillgång till en ny enorm marknad som alla våra kunder kan ta del av, berättar Kim Niemi, delägare.

Startar upp gör William Larsson som blir först på plats som Inköpare för Uppsalaregionen, men som är ett bekant ansikte för Luleåkunderna sedan tidigare.

– Under mina år i norra Sverige här på Niemi Bil har jag fått en bra känsla för vilka bilar och utrustning kunderna vill ha, det kan vi nyttja vid inköp härifrån, berättar William Larsson som blir Inköpare på det nya kontoret.

William uppsala3 Niemi Bil öppnar inköpskontor i Uppsala - <strong>”Vill skapa ännu bättre utbud till våra kunder”</strong>

Till vänster Eric Wallin, Vd, med William Larsson, Inköpare.

Det öppnar upp för tillgång till fler typer av bilar också då beteenden och bilval skiljer sig i olika delar av landet.

– I större städer är det många som byter bil ofta – och med tanke på senaste årens trender öppnar det upp för betydligt fler begagnade elbilar och laddhybrider också, säger William.

En växande trend är just bilaffärer online och hemleveranser – något som Niemi Bil ser positivt på i samband med öppningen.

– I dag är ungefär en tredjedel av alla affärer vi gör hemleveranser – och då levererar vi över hela Sverige. Det är klart att Uppsala är intressant från den synvinkeln också, med kortare avstånd till många delar av landet. Vi hoppas helt enkelt kunna erbjuda ännu bättre och snabbare service framåt, avslutar Kim Niemi.

William uppsala4 Niemi Bil öppnar inköpskontor i Uppsala - <strong>”Vill skapa ännu bättre utbud till våra kunder”</strong>

William ser möjligheterna att kunna köpa in fler begagnade elbilar och laddhybrider med det nya inköpskontoret. Något som allt fler kunder frågar efter.

Niemi Bil köper in och säljer begagnade bilar över hela landet med hemleverans. Bilhallar finns lokalt i Luleå, Umeå och Skellefteå.

Niemi Bil är ett familjeföretag grundat i Luleå av Roger Niemi.

Kontaktuppgifter
William Larsson, Inköp
076-141 79 71

Eric Wallin, Vd
073-702 45 70

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.