Jobba hos oss – Niemi Bil

En del av familjen

Niemi Bil grundades som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder.

Lediga tjänster just nu

andreea avramescu HNkT0aXEUyQ unsplash Jobba hos oss

Gillar du siffror, är noggrann och analytisk? Trivs du i en miljö där vi ständigt försöker bli ännu bättre mot våra kunder? Nu söker vi Ekonomiassistent!

Niemi Bil öppnar i Kiruna – Nu söker vi en Platschef! Drivs du av att leda och utveckla team? Vill du vara med vår resa mot att skapa marknadens nöjdaste kunder? Då är detta en möjlighet för dig!

Vi växer och behöver därför ännu en skicklig bilmekaniker för att stärka vårt verkstadsteam. Om du ständigt vill utvecklas för att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder – då är det här rollen för dig.
Är du social, gillar kundmöten, har ett öga för detaljer och kanske också ett bilintresse? Då passar jobbet som hallvärd på Niemi Bil dig!
NiemiBil-JobbaHosOss3-l.jpg

Vi ställer upp för varandra

På Niemi Bil jobbar vi tillsammans för att skapa nöjda kunder och goda resultat. Det betyder också att vi inte söker vem som helst, utan dig som ställer upp för dina kamrater och vill bli bäst på det du gör. Kvaliteten på våra medarbetare blir kvaliteten vi erbjuder.

“Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”

Roger Niemi
Grundare
niemiheart Jobba hos oss

Ett större hjärta

Vi älskar att hjälpa människor och arbetar hårt för att fortsätta ha branschens nöjdaste kunder.

niemiheart Jobba hos oss

Stolta norrlänningar

Vi är tacksamma över att kunna ge tillbaka till samhället som format oss, och stöttar både idrott och kultur. 

niemiheart Jobba hos oss

Vi firar framgångar

Goda resultat är värda att firas och tillsammans har vi roligt i och utanför hallarna. 

niemiheart Jobba hos oss

Höga krav

Vi och våra kunder delar kraven på oss själva – vi ska leverera högsta kvalitet varje gång. 

JobbaHosOss 01 Jobba hos oss

Vår drivkraft är att göra människor glada

Om du delar vår inställning kommer du snabbt bli en del av vår familj. Vi har samma syn på hårt jobb, ärlighet och omtanke. Det är värden vi tar med oss i allt vi gör och det tummar vi inte på.

Screenshot 2022 08 03 at 22.51.19 Jobba hos oss

Har du vad som krävs?

Vi på Niemi Bil ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som älskar att tävla, och inte räds en utmaning. 

Inga tjänster ute just nu? Vi är alltid intresserade av personer som kan göra skillnad för oss och våra kunder.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.