Bilfinansiering – Niemi Bil
Niemi Bil

Bilfinansiering

Vi på Niemi Bil samarbetar med DNB Finans för att kunna erbjuda dig en trygg finansiering vid ditt nästa bilköp, vare sig du ska köpa en ny bil eller en begagnad bil. Vi erbjuder ett flexibelt upplägg där du som kund har kontroll under hela avtalstiden.

Smarta bilfinansieringar med Niemi Bil

niemi bil symbol bg 2 e1603959518840 Bilfinansiering

Räkna på ditt bilköp

Det finns många olika sätt att finansiera ett bilköp på. På Niemi Bil samarbetar vi med DNB Finans för att erbjuda våra kunder ett säkert köp och trygga betalningar med rättvisa villkor. Vi erbjuder finansiering till både företag och privatpersoner, och både vid köp av ny bil och begagnad bil. 

Majoriteten av våra finansieringsupplägg ligger till grund för ränteavdraget, vilket i praktiken innebär 30% lägre räntekostnad för dig som privatperson.

Tillsammans med våra partners är vi experter. Varje bilaffär är unik och därför tar vi alltid fram det upplägg som passar dig och din situation bäst.

Vilken betalning passar dig? 

Genom att klicka in på den bil du är intresserad av kan du göra en snabb översikt över en potentiell finansieringsplan. Se över förhållandet mellan kontantinsats, månadsbetalning och restvärde. Fördelen med att dela upp din betalning är att du slipper låsa dina egna besparingar i din nya bil. Vi hjälper dig att beräkna ett potentiellt andrahandsvärde. Kom ihåg att det krävs en helförsäkring för att teckna ett billån. Vi hjälper dig med både bilförsäkring och ägarbyte när du köper bil av oss!

Kontantinsats, avbetalning och restvärde

Kontantinsats är den summa av bilens pris som du betalar direkt. Avbetalningstiden bestämmer hur många månader du vill betala av resterande kostnad på. Restvärdet är bilens förväntade värde efter att du betalt av den. En högre procentsats av restvärde ger lägre månadsbetalning.

Finansiera ditt bilköp

De allra flesta som köper en ny bil eller en begagnad bil väljer även en bilfinansiering. Som tumregel behöver du betala 20% av bilens pris i kontantinsats. Resterande summa har du möjlighet att finansiera med förmånliga villkor via Niemi Bil.

Ta ett billån med restvärde

Som köpare kan du antingen ta ett privatlån via en bank eller genom en bilfinansiering som DNB Finans. Tillsammans erbjuder vi dig en finansiering med restvärde där du inte amorterar av hela lånet under betaltiden. När din avbetalning tagit slut kvarstår en del av skulden, oftast är denna lika stor som bilens egna värde. Fördelen är att du kan använda bilen som säkerhet för lånet, samtidigt som du kan betala lån och amortering snabbare med extra inbetalningar. Restvärdet kan även användas som kontantinköp vid nästa bilköp. 

Läs mer om DNB Finans

Bilfinansiering för tjänstebil

Oavsett om det är leasing, avbetalning eller någon annan finansieringsform som passar dig och ditt företag bäst så har vi kompetensen och expertisen för att skräddarsy det optimala upplägget för dig och ditt företag – oberoende av storlek och situationen ni befinner er i. Vi hjälper er att förenkla och effektivisera ert företags bilägande när ni skaffar företagsbil eller tjänstebil.

Välj rätt bil

Bilen ska ge dig det du behöver. Utrymme för familj och vänner, säkerhet, komfort och rörlighet i vardagen. Oavsett vad bilen betyder för dig hjälper Niemi Bil dig att hitta rätt – från nya modeller och begagnade bilar till service och reparation.