Beställ din Mazda – Niemi Bil
Niemi Bil

Beställ din Mazda

Niemi Bil är auktoriserad återförsäljare och märkesverkstad för Mazda. Vi har både begagnade bilar och nya modeller inom segmenten Hatchback, Sedan, Wagon, SUV, Roadster och RF.

niemi bil symbol bg 2 e1603959518840 Beställ din Mazda
Beställ din Mazda

Mazda MX-30

Beställ din Mazda

Mazda CX-30

mazda2 1 Beställ din Mazda

Mazda2

mazda3h Beställ din Mazda

Mazda3 Hatchback

mazda3s Beställ din Mazda

Mazda3 Sedan

mazda6s Beställ din Mazda

Mazda6 Sedan

mazda6w Beställ din Mazda

Mazda6 Wagon

Beställ din Mazda

Mazda CX-3

mazdacx5 1 Beställ din Mazda

Mazda CX-5

Mazda – Jinba ittai

År 2020 firar bilföretaget Mazda 100 år av prestanda och körglädje. Varje modell designas enligt den japanska principen Jinba Ittai, det särskilda bandet som uppstår mellan ryttare och häst, för att skapa känslan av att du som förare är ett med bilen. Bilarna kännetecknas av hög designkänsla och effektiv bränsleförbrukning.

Mazda började säljas i Sverige år 1972 och på Niemi Bil har vi varit en auktoriserad återförsäljare och verkstad för Mazda sedan vi öppnade bilhallen i Luleå år 2017. Vi har både begagnade och nya modeller inom segmenten Hatchback, Sedan, Wagon, SUV, Roadster och RF.

Serva din Mazda hos oss

Som auktoriserad Mazdaverkstad ger vi dig alltid 1 års fri assistansförsäkring när vi utför service på din Mazda. Det innebär att du som Mazda-ägare kan lämna din bil på service hos oss och vara trygg med att du får kvalitativ service utförd av specialister. Hos oss får du även:

Mazda prisgaranti på originalservice

Vi på Niemi Bil bryr oss både om dig och din bil. När du servar din bil hos oss får du professionell service till rätt pris. För dig och bilen innebär det körglädje, säkerhet och ett bra andrahandsvärde.

Utbildning och utrustning

Mekanikerna får regelbunden utbildning och kan den senaste tekniken för att säkerställa bästa service av din bil. De arbetar alltid med de senaste verktygen, informationssystem och med toppmodern diagnostikutrustning.

Digital servicebok

All rutinservice som utförs hos oss sparas i Mazdas digitala servicebok. Det förhindrar bedrägerier, ökar andrahandsvärdet och ger dig full koll på bilens servicehistorik.

Mazda-service när det passar dig

När du bokar nästa service ser vi till att hitta en tid som passar dig. Om du behöver ersättningsfordon ber vi dig kontakta oss i förväg så kan vi presentera våra olika alternativ. 

Mazda vägassistans

Mazdas vägassistans gäller i över 40 europeiska länder och ingår utan kostnad i din omfattande Mazda-garanti. Om du servar bilen hos en auktoriserad Mazda-verkstad gäller vägassistans i 12 månader i sänder, tills bilen är 10 år (gäller från och med 1 april 2012) och ger:

Vägreparation på plats eller bogsering till närmaste Mazda-verkstad.

Starthjälp – låsöppning.

Hjulbyte (punktering).

Hyrbil, max 3 dygn (+ev. helg).

Ersättning för logikostnader om du skulle behöva vänta på din Mazda när den repareras.

24-timmars hotline (08-541 702 10).

Mazdakortet

Med Mazdakortet får du upp till 4 månader ränte- & betalningsfria köp hos Mazdas återförsäljare och auktoriserade Mazdaverkstäder. Det innebär att du inte behöver betala någon ränta under inköpsmånaden plus de 3 följande månaderna när du använder ditt Mazdakort. Du har möjlighet att nyttja räntefriheten hur många gånger som helst, upp till din kreditgräns.

Norra Sveriges största utbud av begagnade bilar