Om Niemi Bil – Niemi Bil
Niemi Bil

Ett familjeföretag som strävar efter Sveriges nöjdaste kunder

Niemi Bil älskar att hjälpa människor och göra dem glada. Du är vår drivkraft i arbetet, precis som vi är din drivkraft på vägarna.

Vi vill ge dig det bästa bilägandet

Här möter du passionerade personer som bryr sig om att du ska hitta rätt – oavsett om du ska köpa din första bil eller reparera en gammal. Vi vet att det är så vi skapar långvariga relationer med våra kunder.

NiemiBil basket Om Niemi Bil

”Idrott och kultur utvecklar människa och samhälle. Det ger oss goda värderingar och lär oss att verka tillsammans. Vi på Niemi Bil är stolta och ödmjuka över att kunna bidra till fantastiska organisationer som Luleå Hockey, Luleå Basket och VildaKidz. De skapar ett rikare Luleå och Norr- och Västerbotten.”

Ett större hjärta

Niemi Bil vill vara en positiv kraft i samhället. Vi stöttar idrott, kultur och ungdom. Det är vårt sätt att ge tillbaka till de områden som format oss, och i förlängningen bidra till att bygga en ännu bättre morgondag.

niemiheart Om Niemi Bil

Hårt jobb

Vi vill göra våra kunder glada och vi vet att det krävs hundra procent engagemang i varje situation för att hålla det löftet.

niemiheart Om Niemi Bil

Ärlighet

Vi är ett transparent företag som håller en öppen dialog med varje person som kommer in till både bilhall och verkstad.

niemiheart Om Niemi Bil

Omtanke

Med omtanke kommer man långt. Vi bryr oss om våra medarbetare, kunder och den norrländska landsorten.

niemiheart Om Niemi Bil

Stolthet

Vi är stolta över att kunderna utsett oss till en av Norrlands bästa bilhandlare och verkstad. Det tackar vi ödmjukt för.

JobbaHosOss 01 Om Niemi Bil

“Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”

Det har alltid varit en speciell mentalitet som sporrat oss på Niemi Bil. Ända sedan starten 2006 när portarna till den då lilla garageverkstaden slogs upp, och Roger Niemi bestämde sig för att göra saker annorlunda. Göra saker bättre.

mazda6bro Om Niemi Bil

Har du vad som krävs?

På Niemi Bil jobbar vi tillsammans för att skapa nöjda kunder och goda resultat. Det betyder också att vi inte söker vem som helst, utan dig som ställer upp för dina kamrater och vill bli bäst på det du gör.