Historia – Niemi Bil
Niemi Bil

Vår historia

Niemi Bil har haft en spännande resa från den lilla garageverkstaden. Idag är vi auktoriserad Mazdaåterförsäljare och ger bilar, av olika märken och modeller, service i verkstaden. Och allting startade för 14 år sedan. 

Att göra det bättre själv

Det har alltid varit en speciell mentalitet som sporrat oss på Niemi Bil. Ända sedan starten 2006 när portarna till den då lilla garageverkstaden slogs upp, och Roger Niemi bestämde sig för att göra saker annorlunda. Göra saker bättre.

Det lilla stora bolaget

Idén om att öppna eget stärktes i takt med att bilbranschen förändrades. Lokala verkstäder inkvarterades i allt större bolagsportföljer och förlorade med tiden sin egen identitet. Niemi Bil tänkte annorlunda. Känslan av den lilla, familjära firman skulle följa med när bolaget började växa.

Ett riktigt bra resultat

Då som nu har mottot varit detsamma, “Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”. Och 14 år senare, med facit i hand, har vi gjort riktigt bra ifrån oss. Idag är vi stolta över att få kalla oss auktoriserad Mazdaåterförsäljare och att kunna ge våra kunder högklassig service i verkstaden. I våra bilhallar har vi även noga utvalda begagnade modeller från tillverkare som vi har lång erfarenhet av att förmedla och serva.

Kulturen är intakt

Trots en lång och fartfylld resa har vi behållit de värden vi alltid trott på, mycket tack vare engagerade medarbetare. Vi har rötterna kvar i norr, och för oss kommer hårt arbete och ärlighet alltid först.