Nu heter vi Niemi Bil – Niemi Bil

Nu heter vi Niemi Bil

NiemiBil-logotype-blog

Det är äntligen officiellt. Vi kan med glädje meddela att vi nu heter Niemi Bil, ett namn som både inkluderar vår verkstad och bilhall.

BILAB, Roger Niemi BILAB, Roger Niemi Bil. Ordspråket säger att kärt barn har många namn, och vi har fått en hel del genom åren. Det är väldigt glädjande. Men som företag och arbetsgivare ser vi att det behövs ett gemensamt namn som vi alla kan samlas kring.

– Niemi Bil är fortfarande ett familjeföretag och idag inkluderar familjen medarbetare, kunder och vänner. Med värderingar som hårt jobb, ärlighet och omtanke ska vi fortsätta ge dig ditt bästa bilägande. För mig är namnbytet att se som ett däckbyte. Det är helt nödvändigt för att vi ska klara den fortsatta resan och tusen mil därtill. När jag startade för fjorton år sedan var det bara jag i lokalen, nu har vi två stora lokaler och ett arbetslag som växer. Det är hög tid för oss att denna positiva förändring sker, säger Roger Niemi, grundare av Niemi Bil.

Som Niemi Bil kommer vi fortsätta att hjälpa människor och göra dem glada. Vi gör det under en enad flagg, oavsett om en bil ska säljas, köpas eller repareras.

– Det finns ingen välbevarad hemlighet till framgång. Det handlar om att visa ett stort hjärta för det man gör, till kunder och inte minst till varandra. Det nya namnet ger plats för utveckling och vi vill bli ännu bättre varje dag. Nu kör vi så det ryker! säger Kim Niemi, Ansvarig Försäljning & Delägare av Niemi Bil.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.