Niemi Bil satsar på företagsförsäljning: ”Vill höja servicenivån mot företag” – Niemi Bil
Niemi Bil

Niemi Bil satsar på företagsförsäljning: ”Vill höja servicenivån mot företag”

christoffer_collage1200x800
PRESSMEDDELANDE

Allt fler norrbottningar vill köra eldrivna bilar. Företagen satsar också elektriskt. Nu rekryterar Niemi Bil Christoffer Innala som blir bolagets första renodlade företagssäljare – för att hjälpa ännu fler företag hitta sitt val av bil.

Målsättningen är att kunna erbjuda ett enkelt helhetserbjudande där servicen får stå i centrum.

– Det kan vara en djungel som företagare med förmånsvärden, finansiering och annat. Vi vill sätta ihop ett erbjudande där allt du som företagare behöver tänka på är att köra – så löser vi resten, berättar Christoffer Innala.

ChristofferInnala1 1200x800 Niemi Bil satsar på företagsförsäljning: ”Vill höja servicenivån mot företag”

Christoffer Innala har mångårig erfarenhet av både bilbranschen och hantverk. ”Hoppas kunna erbjuda det bästa av två världar”

Stor efterfrågan på eldrivet

Att fler i Norrbotten vill köra eldrivet märks hos Niemi Bil, framförallt hos företagen.

– Vi ser att det är just företagen som ofta är snabba på bollen här. Det är många som vill prova på elbil och komma ned i kostnad för förbrukning så klart, berättar Christoffer Innala.

Christoffer intygar också att det handlar lika mycket om att ta ställning och visa upp vad ditt företag ska signalera.

– Många vill också positionera sitt företag och visa att man väljer en klimatsmart bil som går på el eller är en hybrid. Många kunder stripar sina bilar med företagslogotyp men väljer också att skriva ut 100% eldrivet, till exempel.

Maxus e-Deliver 9 med öppen skjutdörr

Maxus eldrivna transportbilar är en del i nya företagssatsningen hos Niemi Bil.

Timingmässigt bra tillfälle

Kim Niemi, delägare på Niemi Bil, berättar att timingen kändes rätt av flera skäl.

– Med Maxus in som nytt märke har vi ett riktigt bra utbud av bilar för företag där alla går helt eller delvis på el. Oavsett om du vill ha en förmånsbil som är en laddhybrid eller en transportbil på el kan vi lösa det.

– Vi har alltid haft med oss Rogers motto sedan Niemi Bil grundandes 2006 ”Vi ska bara göra det om vi kan göra det riktigt bra”. Just nu känner vi att vi verkligen kan göra det mot fler företag också.

Både eldrivet och begagnat mot företag

Christoffer Innala har mångårig bakgrund inom både hantverk och bilbranschen, men är också ett bekant ansikte på Niemi Bil.

– Jag har jobbat på Niemi Bil som begagnatsäljare sedan tidigare. Väldigt kul få chansen att bidra här och skapa nya långsiktiga relationer. Ser fram emot att hjälpa fler företagare i Norrbotten att ta steget mot elektriskt, men självklart också vara till hjälp för de företag som letar begagnat.

Niemi Bil är återförsäljare i Norrbotten för Mazda och Maxus transportbilar. Även begagnade bilar till företag med avdragbar moms.

Länkar

Läs mer om Maxus eldrivna transportbilar

Läs mer om Mazdas Plug in Hybrid CX-60

Kontakta Christoffer Innala, Företagssäljare
christoffer@niemibil.se
073-844 81 42