Nya höjder för Niemi Bil, expanderar och öppnar bilhall i Umeå – Niemi Bil
Niemi Bil

Nya höjder för Niemi Bil, expanderar och öppnar bilhall i Umeå

Med ett stort utbud av begagnade bilar och samma hjärta och servicetänk som man hållit hårt vid sedan 2006 är familjeföretaget Niemi Bil redo för nästa steg – en ny bilhall i en ny stad.

Niemi Bils resa har gått stadigt uppåt från första bilhallen i Luleå. Sedan Roger Niemi grundade företaget 2006 har stort hjärta, kompetens och norrländsk mentalitet fått leda vägen till att man idag är störst i norra Sverige på begagnade bilmodeller.

– Även om vi fortsätter växa har vi inte glömt våra rötter. Vi grundades som ett familjeföretag, och den mentaliteten har vi kvar – med ärlighet, nära till kunden och omtanke ska vi göra vårt yttersta för att du ska få ditt bästa bilägande. Oavsett vad bilen betyder för dig, säger Kim Niemi, delägare.

Fyller på med modeller

I den nya bilhallen på Formvägen 8 strax utanför centrala Umeå fylls det nu på med begagnade modeller, vilket följer en kvarstående trend, både bland Niemi Bils kunder och allmänt bland bilägare i Sverige.

– Vårt motto är “Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”. Och vi vet att vi är riktigt bra på begagnade bilar. Just uppsvinget för begagnat den senaste tiden har varit en drivande faktor för oss att expandera, och nu ser vi fram emot att möta Umeåborna, avslutar Kim Niemi.

Niemi Bils nya bilhall på Formvägen 8 öppnar den 19 februari 2022

Har du frågor om den nya bilhallen, eller Niemi Bil?
Eric Wallin | 073-702 45 70 | eric@niemibil.se