Niemi Bil

Niemi Bil <3 Luleå Basket

NiemiBil-basket

Vi är oerhört glada över att få presentera ett tvåårigt samarbetsavtal mellan Niemi Bil och Luleå Basket. Som exklusiv billeverantör till Luleå Basket kommer spelare, ledare och övrig personal kunna ta del av förmånliga erbjudanden på Mazdabilar.

Genom det utökade samarbetet blir vi på Niemi Bil även en partner i Luleå Baskets samhällsprojekt ”Förebildsarbete”.

– Vi är stolta att vara samarbetspartner till Luleå Basket. Vårt nya tvåårsavtal innebär att vi får möjlighet att bidra ytterligare till idrotten och samhället i Norr- och Västerbotten. Ett engagemang som ligger rätt i tiden och känns viktigare nu än någonsin. Dessutom får vi i Luleå Basket en partner som är mycket mer än bara en elitförening, vi får en partner som brinner lika mycket som oss för samhällsnytta, säger VD Eric Wallin.

– Det är glädjande att vi fått det här avtalet på plats. I Niemi Bil får vi en partner som har ett stort hjärta och samhällsengagemang som matchar våra normer och värderingar väl. De har ett stort engagemang i vår verksamhet och vill precis som vi utvecklas och växa, säger Klubbdirektör Christer Sehlin.

Heja Luleå!

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.