Mazda CX-30 – Niemi Bil
Niemi Bil

MAZDA CX-30

UTFORMAD FÖR ATT INSPIRERA PÅ VÄGARNA

VÄCK LIV I DIN INRE FÖRARE

Lugn och smidig för stadskörning. Rymlig och mångsidig för resan. En liten crossover som har utformats för att leverera i alla kategorier – från den unika exteriören till den eleganta och uppkopplade interiören. Våra senaste Skyactiv-motorer ger rätt kraft och vridmoment, vilket innebär dynamisk prestanda som gör varje ögonblick bakom ratten minnesvärt.

 

KÄNN DIG SÄKER OAV­SETT KÖR­FÖRHÅL­LANDEN

Sofistikerade säkerhetsinnovationer är standard i Mazda CX-30. De varnar dig för faror och hjälper dig att undvika kollisioner – eller att mildra effekterna om de inträffar – tack vare smarta i-Activsense. Detta ger dig självförtroende på både stadsgator och landsvägar, så att du kan fokusera på det som är viktigt – körglädjen.

ALL KRAFT SOM BE­HÖVS

Våra Skyactiv-motorer är lättare och bränslesnålare än standardmotorer med den perfekta kombinationen av prestanda och bränsleekonomi. Våra Skyactiv-teknologier hjälper dig att spara pengar när du tankar och ger dig samtidigt högre effekt för utmärkt körprestanda.

niemiheart Mazda CX-30

Körglädje

Mazda M Hybrid-systemet säkerställer både bränsleeffektivitet och kraft, med pigg acceleration och förbättrade köregenskaper på alla underlag.

niemiheart Mazda CX-30

Rymlig & mångsidig

I kupén ligger fokus på prioritering och utsökt hantverk. Noga utvalda funktioner i perfekt symmetri med föraren skapar en interiör som kanske tar dig med på en resa innan du ens startar motorn.

niemiheart Mazda CX-30

Alltid uppkopplad

Mazdas infotainmentsystem Mazda Connect är tillgängligt med Apple CarPlay®- och Android Auto™-integrering för en bättre körupplevelse, och de uppkopplade funktionerna i den nya MyMazda-appen gör det enklare att styra bilen även när du inte sitter bakom ratten.

niemiheart Mazda CX-30

Skönhet på hjul

Mazda CX-30 har eleganta, djärva proportioner som ger en känsla av dynamisk energi samtidigt som de svepande linjerna omfamnar och reflekterar omgivningen och väcker liv i den stillastående bilen.

Förbättrad kurvtagning i alla väderförhållanden

Oavsett vilken drivlina du väljer kan du vara säker på att G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) underlättar kurvtagningen på alla vägunderlag. Det ger en stabilare körkänsla och säkrare hantering. Vårt tips: prova det i kombination med fyrhjulsdrift för bästa möjliga kontroll.

Mazda CX-30

fr. 272 900 kr

Mazda CX-30

Mazda CX-30

fr. 272 900 kr

Med prestigefyllda utmärkelser som Red Dot Design Award 2020 och 2019 Golden Steering Wheel har Mazda CX-30 säkrat sin position bland de övriga prisbelönta Mazda-modellerna. Den har visat sig vara en fullträff inom både design- och säkerhetskategorierna, till exempel IIHS 2020 TOP SAFETY PICK.

Vill du veta mer om nya Mazda CX-30?

Kontakta Maja, Oskari eller Rasmus så berättar de gärna mer. De går självklart bra att fylla i formuläret så hör vi av oss till er.

Maja Johansson

Maja Johansson

FÖRSÄLJNING

070-203 89 52maja@niemibil.se

Oskari Kotiranta

Oskari Kotiranta

FÖRSÄLJNING

073-555 26 12oskari@niemibil.se

Rasmus Björklund

Rasmus Björklund

FÖRSÄLJNING
073-074 07 67rasmus@niemibil.se