Ladda ner MyMazda för en bättre bilupplevelse – Niemi Bil

Ladda ner MyMazda för en bättre bilupplevelse

rattlogo

MyMazda är Mazdas egna app som ger dig full kontroll över allt som rör din nya bil. Du kan installera appen på iOS och Android, mobiltelefoner och surfplattor. Börja med att ladda ner den från din appbutik!

Med MyMazda får du en riktigt bra överblick av bland annat servicehistorik, nödvändiga handböcker, kurser och vägassistans. Med en uppkopplad bil kan du hitta din Mazda, skicka destinationer och använda fjärrstyrning. Om du är på resande fot kan du även använda appen för att hitta din närmaste Mazdaåterförsäljare eller verkstad.

Så här gör du för att komma igång:

Lägg till din bil i appen
När du har registrerat dig med dina kontaktuppgifter är det dags att lägga till din bil. Detta gör du genom att ange chassinumret. Det hittar du bland annat i ägardokumentationen och försäljningsavtal. Om du inte har dessa nära till hands kan du kolla under den högra golvmattan i passagerarsätet eller på en dekal vid passagerardörrens tröskel. Du kan alltid redigera och uppdatera information om din bil under “Mina fordon”!

Om ni är en familj med flera förare, eller ett företag, kan ni bjuda in upp till fyra användare till samma fordon.

Den uppkopplade bilen
För att kunna nyttja Mazdas uppkopplade tjänster krävs det att MyMazda och din bil har en internetanslutning. Bilen sänder kontinuerligt ut sin egen status till appen och du får en ny hälsorapport från din Mazda när tändningen är av.

Fjärranslutningen gör att du bland annat kan kontrollera dörrlås, bilens hälsostatus (till exempel däcktryck, bränsle- och batteristatus) samt skicka platser till navigeringssystemet via MyMazda.

Om du vill läsa mer om hur du använder MyMazda kan du klicka här!

/Niemi Bil

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.