Hej Jonas Berglund - forward i Luleå Hockey – Niemi Bil

Hej Jonas Berglund – forward i Luleå Hockey

Jonas_Berglund_NiemiBil

På Niemi Bil gillar vi att stötta de krafter och talanger som finns i Norr- och Västerbotten, ett levande idrotts-, kultur- och föreningsliv vinner vi alla på. Vi är stolta över det många gånger ideella engagemang som finns i vår hemregion. Tillsammans får vi Norrbotten att rulla framåt!

Den senaste tiden har vi här på bloggen lärt känna några av våra kollegor. Nu är det dags att presentera en av de många idrottare som vi stöttar – Jonas Berglund, forward i Luleå Hockey.

Jonas Berglund, 30 år, forward i Luleå Hockey

Hej Jonas! Hur länge har du spelat för Luleå Hockey?
– Jag började som junior när jag var 15. Sedan har jag både varit i Luleå och iväg på andra ställen, men totalt har det blivit 11 säsonger.

Vilken bil kör du helst? – och varför just Mazda? 😉
– Hehe, jag körde Mazda innan Niemi Bil blev sponsor till oss. Jag skulle säga att jag kört i ungefär 4 år. Valet föll till stor del på att jag blev god vän med Kim på Niemi som introducerade mig till märket. Det visade sig att det var en rolig och bra bil att köra. Jag har inte ångrat mig, och jag kommer nog inte byta till ett annat märke.

Har du alltid kört samma modell?
– Nej, det har varierat. Jag har nog kört nästan alla modeller som finns, allt från kombi till suv. Idag har jag två Mazda, inklusive en elbil som funkar väldigt bra.

“Jag började som junior så totalt har det blivit 11 säsonger för Luleå Hockey”

Hur tycker du samarbetet med Niemi Bil funkar?
– Jättebra, man får alltid ett väldigt bra bemötande med alla som jobbar där. Alla spelarna är jättenöjda. De är alltid sociala och trevliga att ha att göra med. Man kommer alltid därifrån med ett leende på läpparna, och en bra bil. 

Vad gör du när du inte är på isen?
– Jag spenderar tid med mina två barn och sambo. Sen umgås jag med vänner, och har det allmänt lugnt och trevligt.

Tack Jonas för pratstunden, och stort lycka till framåt!

Är du nyfiken på ett samarbete kan se ut för ditt företag eller förening?
Kontakta oss så berättar vi mer. 😊

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.