Gratis bilvärdering online har aldrig varit enklare – Niemi Bil
Niemi Bil

Gratis bilvärdering online har aldrig varit enklare

Kund köper begagnad bil av Oskari

Går du i bilbytartankar? Vi värderar din bil kostnadsfritt och utan förbehåll. Om du bestämmer dig för att sälja sköter vi allt – från pappersarbete till upphämtning och tvätt.

Att byta bil kan kännas som en stor affär, men det ska aldrig vara krångligt. Att få koll på värdet av din nuvarande bil är en bra start och det kan vi hjälpa dig med, helt gratis och utan förpliktelser om att sälja. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt formulär.

Vad händer när du fyllt i formuläret?

Inom ett dygn kontaktar vi dig med ett prisförslag på din bil. Givetvis behöver du inte sälja om du inte vill, utan det är helt upp till dig hur du vill gå vidare. En bilvärdering hos oss är alltid utan förbehåll och helt kravlös.

Om du kontaktar oss är det någon av våra inköpare du får prata med. De är experter på att värdera bilar och vet vad som är viktigt för våra kunder.

– Det ska vara enkelt att få en gratis bilvärdering online och du som kund ska alltid känna dig trygg med att bilvärderingen är rättvis och professionell, säger Toni Rindelöv.

Du väljer själv om du vill sälja bilen

Väljer du att sälja så finns vi med dig hela vägen. Vi hämtar bilar över hela Sverige, oavsett var du bor, helt gratis. Om du vill så tvättar vi och städar din bil och ordnar med allt det praktiska i samband med ägarbytet, till exempel uppsägning av försäkringar. Kort sagt behöver du inte tänka på någonting när du väl klickat i ”värdera min bil”.