Ekonomichef - Luleå – Niemi Bil

Vi söker

Ekonomichef - Luleå

Om rollen

Arbetsuppgifterna

Vi söker en driven och engagerad ekonomichef till Niemi Bil. Du kommer ha det övergripande ansvaret för planering, analys och uppföljning samt ekonomisk redovisning. Arbetsuppgifterna omfattar både strategiskt och operativt arbete. Du kommer ingå i vår ledningsgrupp och din närmaste chef är vår VD. Som ekonomichef ska du ge råd, stöd och service till cheferna på våra anläggningar och bland annat arbeta med planering, budget- och redovisningsfrågor, verksamhetsanalyser, nyckeltalsjämförelser och prognoser. Eftersom arbetet innebär ett nära samarbete med chefer och medarbetare i vår utvecklingsgrupp så ställer det stora krav på hög social kompetens inom serviceområdet.  Vi arbetar med ständiga förbättringar och du kommer arbeta med att utveckla både processer och rutiner. Du kommer ha medarbetaransvar och arbeta nära vår ekonomipartner Avanta. I ditt ansvar ingår även att utveckla vår ekonomiavdelning.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning inom ekonomiområdet och flera års arbetslivserfarenhet. Då rollen medför många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk i tal och skrift, samt är lyhörd och har hög integritet. Du är analytisk, strukturerad och resultatorienterad. Vi tror att du är en strategisk ledare med förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Det är meriterande med ledarerfarenhet. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Anställningsfakta

Du kommer utgå från vår anläggning i Luleå. Tjänsten är på heltid. Skicka in din ansökan i form av CV och ett personligt brev. Rekrytering sker löpande så ansök redan nu.

B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer?

Eric Wallin, VD Niemi Bil, 073-702 45 70, eric@niemibil.se

Anna-Lena Wande, HR, 070-238 18 18, anna-lena@niemibil.se

 

Om Niemi Bil

Niemi Bil grundades som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder.

Vi har en stark vilja att fortsätta vår utveckling, och genom att göra saker så bra som möjlighet varje dag så lyckas vi med det. Förhoppningsvis är det du som stärker vårt lag, där vi tillsammans i ett högt tempo utvecklas för att nå våra mål, att bli branschledande gällande försäljning och kundnöjdhet!   

Arbetsgivarerbjudande

Niemi Bil erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete. Vi tror på att goda resultat är värda att fira tillsammans, så vi har roligt både i och utanför hallarna. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder utbildning och utvecklingsmöjligheter i arbetet. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension och tycker att hälsa är viktigt så därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vid en anställning ingår exempelvis tjänstetelefon och förmånsbil.  

Niemi Bil i siffror (koncernbasis)

  • Årlig omsättningstakt: Ca 1000 msek
  • Årliga affärer: Ca 7 000 st.
  • Antal anställda: 80 personer.
  • Skandinaviens största ÅF av Mazda år 2020.
  • Årets Mazda ÅF 2022.
  • Norra Sveriges största utbud av begagnade bilar.
Niemi Bil Begagnat Vy over Spantgatan 8 liten Ekonomichef - Luleå
NiemiBil-JobbaHosOss3-l

Vi ställer upp för varandra

På Niemi Bil jobbar vi tillsammans för att skapa nöjda kunder och goda resultat. Det betyder också att vi inte söker vem som helst, utan dig som ställer upp för dina kamrater och vill bli bäst på det du gör. Kvaliteten på våra medarbetare blir kvaliteten vi erbjuder.

“Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”

Roger Niemi
Grundare
niemiheart Ekonomichef - Luleå

Ett större hjärta

Vi älskar att hjälpa människor och arbetar hårt för att fortsätta ha branschens nöjdaste kunder.

niemiheart Ekonomichef - Luleå

Stolta norrlänningar

Vi är tacksamma över att kunna ge tillbaka till samhället som format oss, och stöttar både idrott och kultur. 

niemiheart Ekonomichef - Luleå

Vi firar framgångar

Goda resultat är värda att firas och tillsammans har vi roligt i och utanför hallarna. 

niemiheart Ekonomichef - Luleå

Höga krav

Vi och våra kunder delar kraven på oss själva – vi ska leverera högsta kvalitet varje gång. 

DSC3497 Redigera utan logo scaled e1631022779193 Ekonomichef - Luleå

Vår drivkraft är att göra människor glada

Om du delar vår inställning kommer du snabbt bli en del av vår familj. Vi har samma syn på hårt jobb, ärlighet och omtanke. Det är värden vi tar med oss i allt vi gör och det tummar vi inte på.

NiemiBil-JobbaHosOss2-m

Har du vad som krävs?

Vi på Niemi Bil ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som älskar att tävla, och inte räds en utmaning. 

Inga tjänster ute just nu? Vi är alltid intresserade av personer som kan göra skillnad för oss och våra kunder.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.