Nu söker vi en Inköpschef i Luleå

Vi söker

Inköpschef i Luleå

Är du vår nya inköpschef?

Drivs du av att göra människor glada? Är du en vass avslutare som älskar affärer och går igång på att effektivisera processer? Älskar du ordning och reda? Händer det att någon kallar dig strategisk? Då vill vi höra från dig. Vi växer så det knakar och rekryterar nu en driven ledare för vårt inköpsteam med placering vid vårt kontor i Luleå.

Om tjänsten

Som Inköpschef bär du det yttersta ansvaret för att alla våra bilinköp görs på ett ansvarsfullt och effektivt sätt. I rollen har du personalansvar över våra inköpare i Luleå och vår nya satsning i Gävle.

I rollen som Inköpschef kommer du även ha stor delaktighet i den operativa verksamheten till att växa verksamhetens försäljnings- och affärsmål. Din roll kommer att till största del innebära ett eget aktivt arbete att driva dina egna affärer. Du kommer också att arbeta strategiskt och proaktivt för att säkerställa inflödet av eftertraktade fordon mot den lokala marknaden.

Niemi Bil befinner sig i ett expansivt läge där du har en nyckelroll i resan mot framtiden.

I din roll som Inköpschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Personalansvar
  • Verksamhetsutveckling
  • Operativt ansvar

Tjänsten som Inköpschef är en tillsvidareanställning med planerad tillsättning enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som är en effektiv ledare och skapar förutsättningar för inköpsfunktionens medarbetare att lyckas i rollen. Vi tror att du tidigare har varit med att leda och utveckla affärsmål, gärna från kundnära verksamhet.

Som person har du förmåga att arbeta långsiktigt och strategiskt för att bidra till Niemi Bils affärsmål. Genom din förmåga att lyfta blicken och se helhetsperspektivet bidrar du till att utveckla rutiner och strukturer. Är du dessutom servicedriven och kommunikativ kommer du lyckas med att skapa och upprätthålla goda relationer samt företagets goda anseende på marknaden.

För oss är det viktigt att du drivs av och vill vara med i Niemi Bils familjeföretag, vår målsättning är att skapa en familjär stämning med nära samarbete över hela verksamheten.

Viktigt för tjänsten är:

  • Ledarskap
  • Strategisk utveckling
  • Skapa rutiner och best practise
  • Kundrelationer och service

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Niemi Bil

Niemi Bil grundades som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder. Niemi bil ansvarar över nybilsförsäljning av Mazda i Norrbotten samt noga utvalda bilar på begagnatmarknaden.

Niemi Bil har ett starkt varumärke och idag är vi Skandinaviens största återförsäljare av Mazda och ger våra kunder högklassig service i verkstaden.

Kontaktuppgift

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Eric Wallin, VD Niemi Bil 073-684 77 48

Välkommen med din ansökan!

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.