Hallvärd - Skellefteå – Niemi Bil

Vi söker

Hallvärd - Skellefteå

Om rollen

Är du glad, arbetsam, nyfiken på bilar och gillar att jobba i högt tempo? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en hallvärd i Skellefteå.

Du kommer att arbeta med hela bilaffären, från att göra annonser på blocket till att säkerställa att våra bilar exponeras på bästa möjliga sätt för att maximera försäljningen. I din roll är det viktigt att du är lättlärd, ambitiös och ser till att göra det lilla extra – oavsett om det gäller att göra bilar redo för försäljning eller att hjälpa till vid kundleveranser.

Vi på Niemi Bil ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som delar vårt stora hjärta för bilar och som alltid levererar ditt bästa för att göra kunden nöjd. Vår ambition är att vi ska vara det självklara valet för alla kunder i Norrland då det vankas bilbyte. Vill du bli vår specialist på att marknadsföra våra bilar både fysiskt i bilhallen och digitalt via blocket? Skicka i så fall iväg en ansökan redan idag.

 

Arbetsuppgifter

Som hallvärd är du anläggningens viktigaste medarbetare för att få driften att fungera, fotografera bilar, skriva annonser, organisera upp utställningsytorna, skriva ut prisskyltar, skotta fram bilar, hemleverans av bilar (inom närområdet) och framförallt möta varje kund med ett varmt “Hej”.

För att trivas hos oss är du en lagspelare, som älskar att hjälpa människor och arbeta hårt för att vi ska ha branschens nöjdaste kunder. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper samt erfarenhet av servicebranschen. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

KRAV

  • B-körkort
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift. Fler språk är en fördel.
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning och service är meriterande men inte ett måste.

Tidigare erfarenhet inom bilbranschen är inget krav.

Tjänsten är en heltidstjänst och ansökan görs genom att skicka in CV och personligt brev till rekrytering@niemibil.se.

Rekryteringsprocessen är i gång så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om Niemi Bil

Niemi Bil grundades som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder.

NiemiBil-JobbaHosOss3-l

Vi ställer upp för varandra

På Niemi Bil jobbar vi tillsammans för att skapa nöjda kunder och goda resultat. Det betyder också att vi inte söker vem som helst, utan dig som ställer upp för dina kamrater och vill bli bäst på det du gör. Kvaliteten på våra medarbetare blir kvaliteten vi erbjuder.

“Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”

Roger Niemi
Grundare
niemiheart Hallvärd - Skellefteå

Ett större hjärta

Vi älskar att hjälpa människor och arbetar hårt för att fortsätta ha branschens nöjdaste kunder.

niemiheart Hallvärd - Skellefteå

Stolta norrlänningar

Vi är tacksamma över att kunna ge tillbaka till samhället som format oss, och stöttar både idrott och kultur. 

niemiheart Hallvärd - Skellefteå

Vi firar framgångar

Goda resultat är värda att firas och tillsammans har vi roligt i och utanför hallarna. 

niemiheart Hallvärd - Skellefteå

Höga krav

Vi och våra kunder delar kraven på oss själva – vi ska leverera högsta kvalitet varje gång. 

DSC3497 Redigera utan logo scaled e1631022779193 Hallvärd - Skellefteå

Vår drivkraft är att göra människor glada

Om du delar vår inställning kommer du snabbt bli en del av vår familj. Vi har samma syn på hårt jobb, ärlighet och omtanke. Det är värden vi tar med oss i allt vi gör och det tummar vi inte på.

NiemiBil-JobbaHosOss2-m

Har du vad som krävs?

Vi på Niemi Bil ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som älskar att tävla, och inte räds en utmaning. 

Inga tjänster ute just nu? Vi är alltid intresserade av personer som kan göra skillnad för oss och våra kunder.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.