Niemi Bil fortsätter att växa – öppnar upp i Skellefteå – Niemi Bil

Niemi Bil fortsätter att växa – öppnar upp i Skellefteå

Niemi_Bil-Skelleftea-bild-1600x1080

Niemi Bils framgångsresa fortsätter. Bara månader efter etableringen i Umeå öppnar familjeföretaget nu upp i Skellefteå.

Sedan starten 2006 har Niemi Bil hållit fast vid principen ”Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”. Nu är det dags att göra det riktigt bra i Skellefteå. Det blir företagets femte enhet och Skellefteåborna med omnejd kan se fram emot samma goda service och engagemang som kunderna i Luleå och Umeå.

– Vi växer aldrig för sakens skull, utan vi är genuint passionerade för det vi gör; att skapa långvariga relationer med våra kunder och ge det bästa bilägandet till varje unik person, säger Kim Niemi, delägare.

Fokus i den nya bilhallen på Hammarvägen i Skellefteå kommer att ligga på försäljning av begagnade bilar. Något som Niemi Bil är störst på i norra Sverige

– Vi märker att fler och fler är nyfikna på begagnatbranschen och vi ser fram emot att få bidra med vår kunskap för att möta Skellefteåbornas behov. Både de som vill köpa en nygammal bil och de som vill sälja sin befintliga, avslutar Kim Niemi.

Niemi Bils nya bilhall på Hammarvägen 1 öppnar hösten 2022.
Har du frågor om den nya bilhallen eller om Niemi Bil?

Eric Wallin | 073 702 45 70 | eric@niemibil.se

Käytämme evästeitä vierailusi parantamiseksi. Jos jatkat verkkosivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.