Personbilssäljare - Skellefteå – Niemi Bil

We are looking for

Personbilssäljare i Skellefteå

About Niemi Bil 
Niemi Bil grundades 2006 som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder. Vi är stolta över att få kalla oss auktoriserad återförsäljare av Mazda och Maxus, och att kunna ge våra kunder högklassig service i verkstaden. I våra bilhallar har vi noga utvalda begagnade modeller från tillverkare som vi har lång erfarenhet av att förmedla och serva. I dagsläget är vi ca 70 medarbetare. Vi är stolta över att vara Skandinaviens största återförsäljare av Mazda 2020 samt inneha norra Sveriges största utbud av begagnade bilar. Vi säljer ca 3.600 st. objekt varje år och har en omsättningstakt på ca 750 Mkr.  

 

Idag finns vi i Umeå, Gävle och Luleå där vi har vårt huvudsäte. Vi ser framemot att under hösten öppna vår nya anläggning i Skellefteå där vi kommer sälja begagnade bilar. Förhoppningsvis är du en av dem som tillsammans med oss är med och bygger vårt nya lag i Skellefteå där vi i ett högt tempo utvecklas för att nå våra mål, att bli branschledande gällande försäljning och kundnöjdhet! Vi brinner för att ständigt utveckla kundresan och kundupplevelsen.  
 
Vår kultur återspeglar en norrländsk mentalitet. Lugna på utsidan men inuti har vi en brinnande passion för det vi gör. Här möter vi varje kund som om den vore vår enda och allt görs med hårt jobb, ärlighet och omtanke.
 

“Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”, det är vårt motto. Och med facit i hand, har vi gjort riktigt bra ifrån oss. Vi växer, vi har nöjda kunder och medarbetare som trivs att arbeta hos oss.  

För oss är det viktigt att även vara en positiv kraft i samhället. Vi stöttar idrott, kultur och ungdom. Det är vårt sätt att ge tillbaka till de områden som format oss, och i förlängningen bidra till att bygga en ännu bättre morgondag. 
 

Arbetsuppgifter 

Som personbilssäljare guidar du din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I dina arbetsuppgifter hjälper du våra kunder från start till mål.  

 

Som person är du förtroendeingivande, har en god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa relationer. Vi ser att du är serviceinriktad och har förmågan att hitta den bästa lösningen för varje unik kund. För oss är kundnöjdhet centralt. Du är resultatfokuserad och tar initiativ för att nå uppsatta mål. Du gillar att ta dig an nya utmaningar och har ett brinnande intresse för att göra affärer.  

 

För att trivas hos oss är du en lagspelare, som älskar att hjälpa människor och arbeta hårt för att vi ska ha branschens nöjdaste kunder. Vi söker dig som har några år av arbetslivserfarenhet och gymnasial utbildning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper samt erfarenhet av försäljning. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. 

 

 

Anställningsfakta
Vi söker flera personbilssäljare till vår nya anläggning i Skellefteå. Tjänsterna är på heltid och utgår från 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till 
rekrytering@niemibil.se. Rekrytering sker löpande så ansök redan nu!

 
Vill du veta mer? 

Eric Wallin, VD Niemi Bil, 073-702 45 70 
 

Arbetsgivarerbjudande
Niemi Bil erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete. Vi är framgångsrika och tror på att goda resultat är värda att fira tillsammans, så vi har roligt både i och utanför hallarna. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder utbildning och utvecklingsmöjligheter i arbetet. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension och tycker att hälsa är viktigt så därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vid en anställning ingår exempelvis tjänstetelefon och förmånsbil. 

We use cookies to improve your stay. If you continue to browse the website, you agree to the use of cookies.