Platschef - Kiruna – Niemi Bil
نيمي بل

نحن نبحث عن

Platschef – Kiruna

عن الدور

حول Niemi Bil 

Vi brinner för att utveckla kundresan och kundupplevelsen.  Vi har en vilja att fortsätta vår utveckling, och genom att göra saker så bra som möjlighet varje dag så lyckas vi med det. Vi är ett företag i stark tillväxt. De senaste fem åren har vi gått från en omsättning på 150 Mkr till att nu omsätta cirka 1 000 Mkr. Vi genomför ca 7000 affärer varje år. Förhoppningsvis är det du som stärker vårt lag, där vi tillsammans i ett högt tempo utvecklas för att nå våra mål, att bli branschledande gällande försäljning och kundnöjdhet!


Niemi Bil grundades 2006 som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder. Vi är stolta över att få kalla oss auktoriserad återförsäljare av Mazda och Maxus, och att kunna ge våra kunder högklassig service. I våra bilhallar har vi noga utvalda begagnade modeller från tillverkare som vi har lång erfarenhet av att förmedla och serva. I dagsläget är vi ca 80 medarbetare. Vi är stolta över att vara Skandinaviens största återförsäljare av Mazda 2020 samt inneha norra Sveriges största utbud av begagnade bilar. Idag finns vi i Umeå, Uppsala, Skellefteå och Luleå där vi har vårt huvudsäte. Under hösten öppnar vi i Kiruna.

Vilka vi är

Vår kultur återspeglar en norrländsk mentalitet. Lugna på utsidan men inuti har vi en brinnande passion för det vi gör. Här möter vi varje kund som om den vore vår enda och allt görs med hårt jobb, ärlighet och omtanke.
  “Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”, det är vårt motto. Vi växer, vi har nöjda kunder och medarbetare som trivs att arbeta hos oss.  För oss är det viktigt att även vara en positiv kraft i samhället. Vi stöttar idrott, kultur och ungdom. Det är vårt sätt att ge tillbaka till de områden som format oss, och i förlängningen bidra till att bygga en ännu bättre morgondag. 

Tror på norra Sverige

Premiäröppningen i Kiruna sker mot slutet av 2023.
”Vi tror helhjärtat på norra Sverige. Just Kiruna är i en jättespännande utveckling nu – som också är utmanande givetvis. Vi gillar både båda delarna där och hoppas kunna vara med som en positiv kraft i den omställningen”, säger Kim Niemi inför öppningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven och engagerad platschef till vår nya försäljningsanläggning i Kiruna. Arbetsuppgifterna omfattar både strategiskt och operativt arbete. Du kommer ha det övergripande ansvaret för anläggningen, medarbetarna, ekonomin, verksamheten och resultatet. Initialt kommer du att vara med och bygga upp vår verksamhet för att skapa en välfungerande grupp och organisation. Du kommer ingå och samarbeta med vår platschefsgrupp och rapporterar till VD och ledning.

Som platschef har du ett omväxlande arbete, där egenskaper som ledarskap och god samarbetsförmåga är viktig. I din roll som platschef ansvarar du för försäljning samt inköp av begagnade person- och transportbilar. Du leder dina medarbetare med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation, bemötande och service. Du leder försäljningen mot högt uppsatta mål och har strategier för hur teamet ska arbeta för att på ett framgångsrikt sätt nå dessa samtidigt som du driver egen försäljning. Vår ambition är att våra chefer leder med exempel.

Du har förmågan att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare samtidigt som du optimerar kundnöjdheten.  Du driver verksamheten på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt och säkerställer att våra säljare arbetar efter våra processer.

حولك

Du har en god kommunikativ förmåga och är en självgående ledare med en passion för försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap inom försäljning och har ett genuint intresse för affärer. Du har en god förståelse för affärsprocesser och säljtekniker. Du är strukturerad, resultatdriven och vet hur man skapar långsiktiga kundrelationer. Du har en relevant utbildning inom försäljning eller motsvarande erfarenhet. Då rollen medför många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk i både tal och skrift. Du har även god datavana och kunskaper i Officepaketet. Innehav av B-körkort är ett krav.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Anställningsfakta

Tjänsten är på heltid. Skicka in din ansökan i form av CV och ett personligt brev genom att klicka på ”Ansök”. Tillträder enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande så ansök redan nu! B-körkort är ett krav.  

Arbetsgivarerbjudande

Vi erbjuder dig ett spännande och ett självständigt arbete i ett expansivt företag och en region med goda förutsättningar. Vi tror att goda resultat är värda att fira tillsammans, så vi har roligt både i och utanför anläggningarna. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder utrymme till att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension och tycker att hälsa är viktigt så därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vid en anställning ingår bland annat dator, tjänstetelefon och förmånsbil. Som vår medarbetare får du även ta del av utvalda erbjudanden avseende nybilsköp från våra leverantörer och partners.


Vill du veta mer? 

Eric Wallin, VD Niemi Bil, 073-702 45 70
eric@niemibil.se

Anna-Lena Wande, HR, 070-238 18 18
anna-lena@niemibil.se

Sök tjänsten här

سيارة Niemi بالأرقام (أساس المجموعة)

  • Årlig omsättningstakt: Ca 1000 msek
  • Årlig försäljningstakt: Ca 5 000 st objekt.
  • Antal anställda: 80 personer.
  • أكبر سيارة إف إسكندنافيا من مازدا في عام 2020.
  • أكبر مجموعة من السيارات المستعملة في شمال السويد.
Begagnade bilar utanför Niemi Bil Luleå
NiemiBil-JobbaHosOss3-l.jpg

نحن ندافع عن بعضنا البعض

في Niemi Bil ، نعمل معًا لخلق عملاء راضين ونتائج جيدة. هذا يعني أيضًا أننا لا نبحث عن أي شخص ، ولكنك من تدافع عن أقرانك وتريد أن تكون الأفضل في ما تفعله. تصبح جودة موظفينا هي الجودة التي نقدمها.

"نحن نفعل ذلك فقط إذا تمكنا من القيام بذلك بشكل جيد حقًا"

روجر نيمي
مؤسس

قلب أكبر

نحن نحب مساعدة الناس ونعمل بجد للاستمرار في الحصول على عملاء الصناعة الأكثر رضاءًا.

الشماليون الفخورون

نحن ممتنون لكوننا قادرين على رد الجميل للمجتمع الذي شكلنا ، ودعم الرياضة والثقافة على حد سواء. 

نحتفل بالنجاح

تستحق النتائج الجيدة الاحتفال ، ونستمتع معًا داخل القاعات وخارجها. 

حفز

نحن وعملائنا نشارك أنفسنا في المطالب - يجب أن نقدم أعلى جودة في كل مرة. 

القوة الدافعة لدينا هي إسعاد الناس

إذا كنت تشاركنا موقفنا ، فسوف تصبح بسرعة جزءًا من عائلتنا. لدينا نفس النظرة للعمل الجاد والصدق والاهتمام. هذه قيم نأخذها معنا في كل ما نقوم به ولا نتنازل عن ذلك.

NiemiBil-JobbaHosOss2-m.jpg

هل لديك ما يلزم؟

نحن في Niemi Bil نضع مطالب عالية على الجودة والالتزام والمعرفة. لذلك نحن نبحث عنك ممن تحب المنافسة ولا تخاف من التحدي. 

لا توجد خدمات في الوقت الحالي؟ نحن مهتمون دائمًا بالأشخاص الذين يمكنهم إحداث فرق لنا ولعملائنا.