Historia – Niemi Bil

Vår historia

Niemi Bil har haft en spännande resa från den lilla garageverkstaden. Idag är vi auktoriserad Mazdaåterförsäljare och ger bilar, av olika märken och modeller, service i verkstaden. Och allting startade för 14 år sedan. 

Att göra det bättre själv

لطالما كانت عقلية خاصة هي التي دفعتنا إلى Niemi Bil. منذ البداية في عام 2006 عندما فتحت بوابات ورشة المرآب الصغيرة آنذاك ، وقرر روجر نيمي القيام بالأشياء بشكل مختلف. اجعل الأمور أفضل.

Det lilla stora bolaget

Idén om att öppna eget stärktes i takt med att bilbranschen förändrades. Lokala verkstäder inkvarterades i allt större bolagsportföljer och förlorade med tiden sin egen identitet. Niemi Bil tänkte annorlunda. Känslan av den lilla, familjära firman skulle följa med när bolaget började växa.

Ett riktigt bra resultat

Då som nu har mottot varit detsamma, “Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra”. Och 14 år senare, med facit i hand, har vi gjort riktigt bra ifrån oss. Idag är vi stolta över att få kalla oss auktoriserad Mazdaåterförsäljare och att kunna ge våra kunder högklassig service i verkstaden. I vår bilhall har vi även noga utvalda begagnade modeller från tillverkare som vi har lång erfarenhet av att förmedla och serva.

Kulturen är intakt

Trots en lång och fartfylld resa har vi behållit de värden vi alltid trott på, mycket tack vare engagerade medarbetare. Vi har rötterna kvar i norr, och för oss kommer hårt arbete och ärlighet alltid först.

نحن نستخدم ملفات تعريف الارتباط لتحسين إقامتك. إذا واصلت تصفح الموقع ، فأنت توافق على استخدام ملفات تعريف الارتباط.