Hemleverans – Niemi Bil

Hemleverans i hela Sverige

Niemi Bil erbjuder hemleverans av din nya bil oavsett vart i Sverige du befinner dig. Varje månad levererar vi bilar över hela Sverige – från Malmö i söder till Haparanda i norr. Vi har norra Sveriges största utbud av begagnade bilar och är auktoriserad återförsäljare av Mazda.

Det är lättare än någonsin att köpa bil på distans. Med digitala visningar och säkra avtalslösningar ser vi till att din nästa bilaffär blir din bästa bilaffär.
1

Hitta rätt bil för dig – vi har Sveriges största utbud av begagnad bilar

2

اتصل بنا för digital bilvisning, mer information och genomgång av bilen

3

Genomgång av avtals- och finansieringsupplägg, värdering av eventuell inbytesbil.

4

Trygg och säker avtalslösning – Digital signering av köpeavtal

5

Hemleverans till din dörr.

Hemleverans i hela sverige

Från bilhall till uppfart

Varje månad levererar vi ett stort antal nya och begagnade bilar till nöjda kunder. Men det börjar med att hitta rätt bil, vilken modell passar dig?

Din bil är på väg till dig

Hos Niemi Bil får du din nya bil levererad direkt till dig – när du vill, vart du vill. Självklart byter vi även in din nuvarande bil och du kan även sälja din befintliga bil till oss utan krav på att köpa något.

niemiheart Hemleverans

Smidigt, tryggt och enkelt

Vi gör alltid en noggrann kvalitetskontroll av bilen och ser till att du får allt som du behöver. Med säkra och smidiga avtal kan du vara trygg med ditt köp.
niemiheart Hemleverans

Digital visning av bilen

Vi håller i digitala visningar av de modeller som du är intresserad av. Under tiden får du hjälp av en av våra duktiga säljare som gå igenom bilen in- och utvändigt!
niemiheart Hemleverans

Alltid med garanti

När du köper en begagnad bil av Niemi Bil ingår alltid vår grundläggande trafiksäkerhetsgaranti. Vid nyköp av en Mazda får du alltid en av Sveriges bästa garantier.

Gör din bästa bilaffär nu

Audi A4 Avant 2.0TFSI Quattro S-Line 211hk Drag Mok Sov 2010 Silver Metallic hos Niemi Bil AB - Spantgatan

SPANTGATAN 8

Audi A4 Avant 2.0TFSI Quattro S-Line 211hk Drag Mok Sov Silver Metallic

2010 | 15356 mil | تلقائي | بنزين

129900 كرون2165 كرونة سويدية / شهرالسيولة النقدية 129900 كرونأو 2165 كرونة سويدية / شهر
Volvo V60 Polestar T8 TwEn AWD R-Design Euro6 405hk H/K Drag 2020 Vit Pearl hos Niemi Bil AB - Spantgatan

SPANTGATAN 8

Volvo V60 Polestar T8 TwEn AWD R-Design Euro6 405hk H/K Drag Vit Pearl

2020 | 3070 mil | تلقائي | هجين كهربائي / بنزين

609 000 kr10 150 kr/månالسيولة النقدية 609 000 krأو 10 150 kr/mån
BMW 520 d xDrive Sedan Steptronic 190hk 2016 Grå Metallic hos Niemi Bil AB - Spantgatan

SPANTGATAN 8

BMW 520 d xDrive Sedan Steptronic 190hk Grå Metallic

2016 | 14201 mil | تلقائي | ديزل

199900 كرونة3332 كرونة سويدية / شهرالسيولة النقدية 199900 كرونةأو 3332 كرونة سويدية / شهر

Hemleverans av bilar

Vi är ett familjeföretag i Luleå, Norrbotten som levererar både begagnade bilar och nya bilar i hela Sverige. Vi har norra Sveriges största utbud av begagnade bilar i lager och erbjuder hemleverans för samtliga. Det betyder att du som vill köpa en begagnad bil inte behöver göra det i den staden du bor i, istället tar vi bilen till dig.

Som auktoriserad återförsäljare av Mazda erbjuder vi hela deras katalog av nya bilar och modeller. Vi har kort och gott alla bilar redo för hemleverans.

Med en digital visning får du veta allt du behöver om ditt nästa bilköp. Våra säljare hjälper dig att gå igenom bilens funktioner och nuvarande skick för att du ska enkelt ska kunna ta ett beslut kring din nya bil.

Garantier och finansiering

Det ska vara lika tryggt att köpa bil på distans som att köpa bil på plats. Därför erbjuder vi säkra och smidiga avtalslösningar för dig som kund. När du valt att köpa en begagnad bil från oss omfattas du av vår trafiksäkerhetsgaranti. Vi erbjuder även flera andra typer av försäkringar och garantier. Vid köp av en ny Mazda omfattas du av deras märkesgaranti, det är också Sveriges längsta bilgaranti.

Vi erbjuder flera olika typer av finansieringsalternativ när du vill köpa bil av oss. Våra medarbetare hjälper dig att hitta vilket betalningsupplägg som passar dig bäst.

بيع سيارتك

Förutom att erbjuda hemleverans kan vi även hjälpa dig att sälja din bil oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi har självklart också möjligheten att erbjuda inbyten av bilar. Kort och gott – Vi köper din bil och vi byter in din bil!

اقرأ المزيد في مدونتنا

نحن نستخدم ملفات تعريف الارتباط لتحسين إقامتك. إذا واصلت تصفح الموقع ، فأنت توافق على استخدام ملفات تعريف الارتباط.